Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересни снимки на нашите коли само 156.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ако визираш мен, аз не съм правил подобно нещо, не съм имал и за цел да те ообиждам , просто споделих какво мисля за пяната
    иначе спор няма че изглежда добре, ама след време.... , дано да не съм прав де
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Дограмата във вас да не е паднала
      sigpic

Comment

• Дограмата на никой не е паднала.Това което правиш е хубаво но няма да е трайно.Първия който си отвори вратат на паркинга със замах и е вътре.Да не говорим че една пукнатинна и тази пяна пие вода като изумена.От това което си сътворил, поне от снимките се вижда че имаш ръка, може да излезе кола за изложба или ако искаш да е трайно, вземи една бака полиестерна смола/ не епоксидна, епоксидната е здрава но чуплива, полиестерната е гъвкава/ и и удари два пласта стъкломат.След това пак ще китосваш, но поне няма да е всяка сутрин.Друг е въпроса че можеш да изкараш матрица, само че матрица трудно се конструира, защота се правят разделителни линии и оребряване и се ползват специални отделители, за да можеш да я изкараш естествено.Доста труд и материали се влагат но се избиват с два комплекта раздувки и брони.Ако те интересува как се работи с полиестерна смола и стъкломат ще ти кажа.А онази кола от снимката съм 100% сигурен че не е само пяна и кит.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Спирам да пиша спирам и да споря говорим на един език и не се разбираме явно само да кажа че пяната се използва само за да хвана линиите за калъпа който направих вече писнало ми е от разбирачи чак съжалявам че си постнах снимката на колата във форума на разбирачите които си стоят пред компютъра и само коментират без да са наясно с това какво се е захванал човек ....... Измислете и си го направете ня вашите коли ....
          sigpic

Comment

• Много плямпачи малко играчи.Евала за желанието.

Comment

• Колега dimitar_vd62, за толкова време не забеляза ли, че предницата е със смола и мат? Те хората извън Варна, да не са толкоз прости?
              Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

• Съжалявам, не.Не мисля че са тъпи колегите извън Варна, обаче имам богат опит с работа със смоли.Е ся няма го споделя.Все пак колегата има ръка и око.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• ЕЕ бате много яко си я нато4ил евала

Comment

• ето го моя звяр
                    Attached Files
                    Last edited by mirchozo; d.m.y г., 23:48.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                      ето го моя звяр
                      Честито. Със здраве да си я караш. Много е хубава.

П.С. като тръгнеш да слагаш лупи на фейслифт фаровете напиши подробно кое как става че една варненска като твоята чака отдавна
                      Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                      Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                      Lancia Ypsilon '02

Comment

• това е следващата интервенция, само дето изчезнаха лупите от пазара

Comment

• Нямало да стане ....
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• Друга броня
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• Калник
                              Attached Files